Informatie voor verwijzers

Innovatief en betrouwbaar

Onze orthodontiepraktijken behandelen patiënten met specifieke orthodontische problematiek. Wij zijn een enthousiast team van orthodontisten, orthodontisten in opleiding, ortho-assistenten en ondersteunend personeel.

• Orthodontie Amsterdam neemt deel aan (inter)nationale netwerken en samenwerkingsverbanden in al onze kerntaken. Wij zijn ISO-NEN 9001 gecertificeerd. Een recent patiënttevredenheidsonderzoek van Roozeboom Consulting heeft geresulteerd in een gemiddelde waardering van 8,7.
• Alle patiënten, zowel kinderen als volwassenen, zijn welkom voor behandeling binnen de algemene orthodontie.
• Wij vragen u een verwijskaart te sturen met een indicatiestelling voor de orthodontische behandeling. Als de patiënt zich heeft ingeschreven, ontvangt hij/zij een uitnodigingsbrief met een afspraak en informatie over het eerste bezoek.

Op verzoek kunnen wij u verwijskaarten toesturen van de dichtstbijzijnde orthodontiepraktijk bij u in de buurt. Ga naar de pagina 'praktijken' voor het juiste e-mailadres.

 U wordt als verwijzer geïnformeerd over de bevindingen en voortgang van de behandeling van uw patient. 

 Heeft u vragen, wilt u meer weten? Neem contact op met de receptie van een van onze praktijken of orthodontisten:
• Orthodontist dr. M. Gordjestani, Phd
• Orthodontist drs. E. C. M. Huntjens
• Orthodontist drs. F. Op de Coul
• Orthodontist drs. I. H. Balk-Leurs
Orthodontist drs. A. T. R. Ruijs

 Ga HIER naar de pagina 'Praktijken' met alle contactgegevens.

Welkom bij de specialisten voor orthodontie:

Clear aligners of traditionele beugel?

Innovatieve technieken geven u meer keuze in orthodontische behandelingen. Toch kan de orthodontist adviseren om te kiezen voor een behandeling met een vaste of uitneembare beugel. Dit is afhankelijk van het beoogde eindresultaat, visuele voorkeuren en de scheefstand van uw gebit. Met een traditionele beugel kunt u vergelijkbare of betere resultaten behalen. Laat u vooraf goed informeren over de verschillende behandelmethoden.