Er is altijd een Invisalign-praktijk voor Orthodontie bij u in de buurt

Met vier praktijken voor orthodontie in Amsterdam en een in Diemen, is er altijd een gespecialiseerde praktijk bij u in de buurt. 
Kies hier de praktijk van uw keuze

• Invisalign Aligners •  beugels • uitneembare beugels • 

Contact (dit is geen inschrijving)

Gebruik dit formulier voor algemene vragen. Wilt u zich inschrijven? Ga naar de website van de desbetreffende praktijk (vier in Amsterdam, een in Diemen), zie hierboven. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Gespecialiseerd in orthodontie

Orthodontie Amsterdam heet u van harte welkom in een van onze moderne praktijken. Onze orthodontisten richten zich uitsluitend op gespecialiseerde orthodontische behandelingen voor jong en oud. Invisalign clear aligners wordt steeds vaker toegepast om het gebruiksgemak en de kortere behandelduur.

Vijf Amsterdamse praktijken

Met vijf praktijken in Amsterdam behandelen wij vele patienten die woonachtig zijn in de stadsregio Amsterdam en ver daarbuiten. Ga HIER naar een overzicht van onze praktijken.

Géén tandartsenpraktijk

Orthodontie Amsterdam voert geen tandartshandelingen uit. Wij zijn gespecialiseerde orthodontiepraktijken. Samen met de orthodontist kunt u kiezen voor een conventionele behandeling met een vaste of uitneembare beugel of met het Invisalign clear aligners systeem. In onze praktijken kunt u rekenen op een professioneel team van orthodontie-assistenten die onder leiding staan van BIG-geregistreerde orthodontisten. Wij zijn ISO-NEN gecertificeerd. Cliënten waarderen ons met een 8.7.

Korte wachtlijsten

Wij werken met zo kort mogelijke wachttijden. Als nieuwe cliënt volgt doorgaans binnen twee tot zes weken een intakegesprek. Er kunnen periodes zijn dat de wachttijden langer duren dan wij zouden willen. Wij maken u erop attent dat wij gebonden zijn aan de landelijke tarieven voor orthodontie, die de NZa jaarlijks vaststelt. Informeer vooraf altijd naar de kosten.

Welkom bij de specialisten voor orthodontie:

Clear aligners of traditionele beugel?

Innovatieve technieken geven u meer keuze in orthodontische behandelingen. Toch kan de orthodontist adviseren om te kiezen voor een behandeling met een vaste of uitneembare beugel. Dit is afhankelijk van het beoogde eindresultaat, visuele voorkeuren en de scheefstand van uw gebit. Met een traditionele beugel kunt u vergelijkbare of betere resultaten behalen. Laat u vooraf goed informeren over de verschillende behandelmethoden.

KvK 60672781 | AGB-code 13071970 | ISO 9001 gecertificeerd | Lid NVvO
Orthodontist dr. M. Gordjestani, Phd | Orthodontist drs. F. Op de Coul | Orthodontist drs. I. H. Balk-Leurs | Orthodontist drs. A. T. R. Ruijs

BRON: Deze website is mede tot stand gekomen dankzij informatieverstrekking van: NVvO Nederlandse Vereniging van Orthodontisten, Orthodontist.nl, NZa, Allesoverhetgebit.nl, zorgwijzer.nl, KNMT.nl en andere belanghebbenden. De rechten van foto’s, zoals getoond op deze website, behoren toe aan: Shutterstock.com, ArtDigital en Orthodontie Amsterdam. Productie website: Orthodontie Amsterdam. Zie ook: disclaimer.© 2022.